Краса Жінки

макіяж, косметика, парфумерія

Ланолін

Ланолін - натуральний жир, для отримання якого використовується овеча вовна. Після очищення він застосовується для виробництва косметичних засобів (помад, рум'ян і т.д.). Дуже ефективний поживний жир. При змішуванні очищеного ланоліну зі звичайною водою його об'єм збільшується в 2-2,5 рази. Також і з шкірою: якщо на її поверхню нанести ланолін, то він проникає в її глибинні шари, прямуючи до води, яка міститься в шкірі. З ним же проходять вітаміни і гормони, тому ланолін виступає провідником для корисних речовин і, таким чином, шкіра зволожується.