Краса Жінки

макіяж, косметика, парфумерія

Масло ши

Масло ши - представлено гранульованим маслом, яке має кремовий відтінок. Головним чином в його склад входять тригліцериди і неомиляемие жири. У неомиляемой жирів у складі масла ши є властивості регенерації, які впливають на виробництво колагену. До того ж вони виступають в ролі УФ-фільтрів. Тригліцериди, склад яких збагачений незамінними жирними кислотами, мають пластифікуючі дію. Вони допомагають у зміцненні бар'єрних властивостей шкіри. Досить ефективні для обробки шкіри, що в'яне.