Краса Жінки

макіяж, парфумерія, косметика

Знайшли помилку?!

Виділіть текст з помилкою та натисніть одночасно дві клавіші - Shift + Ентер, у вікні напишіть свій варіант виправлення помилки ...

Новини

Жожоба

Жожоба - рідкий віск, для отримання якого використовується холодне пресування злаків, які ростуть в Тибеті, і деяких видів горіхів. Місцем їх зростання є Арізона, Каліфорнія і Мексика. Це засіб дуже довго стоїть і при цьому не окислюється, тому його ідеально використовувати у виробництві косметичних засобів. У олії жожоба є протизапальні властивості, які дозволяють йому справлятися з почервонінням і запаленням шкіри. У цього масла є і нормалізують властивості, тому його можна використовувати і для жирної, і для сухої шкіри. Шкіра обличчя, декольте і шиї добре їм харчується і зволожується. Крім того, таке масло застосовують і в догляді за волоссям.

Додати коментар


Захисний код
Оновити